No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

0

Teràpies holístiques

Una visió global i energètica per recuperar el benestar i l’equilibri

Les teràpies holístiques entenen l’ésser humà com un tot: des de la part espiritual, passant per la física i tenint en compte la psicològica.

Les tècniques energètiques i vibracionals en les que m’he especialitzat equilibren el flux energètic de la persona.

Durant les sessions terapèutiques equilibrarem la circulació energètica que moltes vegades s’altera o bloqueja a conseqüència d’alguna situació d’estrès, preocupació o angoixa. 

Aquest bloqueig té una repercussió directa al cos, que respon en forma de malestar, patologies o dolors crònics.

Si vols millorar el teu benestar i sentir-te vital i saludable, contacta’m i t’explico quina teràpia és la més adient per al teu cas en concret.

T’acompanyo a trobar el teu benestar físic i emocional a través de:

  • Massatge
  • Aromateràpia Vibracional,
  • Reflexologia holística
  • Metamòrfica

Com és una sessió de tractament amb mi?

Des de sempre he tingut una especial sensibilitat a les mans a l’hora de percebre i captar la informació del cos. La teva pell, els teus músculs i temperatura corporal transmet informació que puc interpretar a través d’un tacte respectuós que allibera les tensions físiques i energètiques del cos aconseguint un estat de relaxació i tranquil·litat.

Quan arribis a la meva consulta parlarem i m’explicaràs què és el que et passa i què és el que vols millorar. A partir del que em diguis buscaré la teràpia més apropiada per a tu.

Cada cos i ànima és única i no hi ha dues teràpies iguals. Personalitzo les sessions amb Olis Essencials, vegetals i altres tècniques segons les necessitats.

Si vols millorar el teu benestar físic i emocional, contacta amb mi a través