No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

0

Doula i Assessora de lactància

Doula, al teu costat per donar-te suport, informació i acompanyament

La MATERNITAT, és un moment en la vida de la dona molt especial que implica diferents canvis hormonals i l’arribada d’un nou membre a la família. Aquests canvis ens afecten a nivell físic, emocional i espiritual i ens hem de donar espai per poder sostenir i acceptar aquesta transformació. 

Aquest procés hauria de ser un moment amorós, especial i únic. Malauradament, vivim en una societat on regeix l’individualisme i la competitivitat, la pressa i l’autojudici, ja sigui a nivell laboral, personal o familiar. I acabem vivint una vida amb una pressió constant.

Però la maternitat és tot el contrari. Necessita de tranquil·litat, repòs, introspecció, deixar fluir i donar-te l’espai per reconèixer-te com a mare i alhora conèixer el teu nadó.

Com a dones estem sotmeses a una pressió social que qüestiona tot el que fem i com ho fem: l’embaràs, l’alletament, la criança…

Això afecta i pot arribar fins al punt de fer-te dubtar de si ets bona mare, si fas el correcte o saps acompanyar els teus nadons. La pressió és tan gran que inclús pots arribar a desenvolupar un sentiment de culpabilitat.

En aquests moments, el suport d’una persona que es posa al teu lloc, t’entén i et dóna les eines per sostenir-te emocionalment és fonamental per reforçar la teva confiança i seguretat.

Com a Doula, t’acompanyo emocionalment i en complicitat amb el teu nadó i la teva parella. La finalitat és informar-te sense jutjar, acompanyar-te i promoure el teu benestar, el del nadó i el del grup familiar durant tot el procés de la maternitat. 

Per a mi és important que tinguis clar que no sóc sanitària, per la qual cosa sempre que sigui necessari et derivaré a altres professionals de l’àmbit mèdic. I mai qüestionaré les accions ni actuacions dels sanitaris que t’acompanyin durant tot el procés.

Si vols el meu acompanyament, contacta amb mi a través del FORMULARI DE CONTACTE i en parlem.

Assessora de lactància, sigui quina sigui la teva opció

De lactàncies n’hi ha tantes com mares n’hi ha al món. I cap d’elles és millor que l’altra.

Tant si has escollit la lactància materna exclusiva, com la lactància mixta o bé la lactància artificial. Totes són correctes.

Potser has decidit fer-la amb mugroneres per sensibilitat als pits o dificultat d’adherència, amb biberó, xeringa o altres sistemes. Tot està bé.

Cadascuna d’aquestes opcions tenen el seu procés i la seva validació i totes són bones opcions.

El més important és que tant la mare com el nadó puguin gaudir d’aquest moment tan bonic com és la lactància. Moment de vincle, connexió i amor. Si tu estàs bé, el teu nadó també estarà bé.

Si necessites un acompanyament, assessorament o ajuda per poder gaudir de la lactància, contacta’m. Buscarem la manera més amorosa per tu i el teu nadó, donant tota la informació necessària per trobar la millor opció.

Contacta amb mi a través del FORMULARI DE CONTACTE i en parlem.