No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

0

Adriana Lloret

Tens la llibertat d’expressar el que sents i de demanar ajuda

Sóc l’Adriana Lloret i sóc mare de dos fills, un nen de 16 anys i una nena de 9 anys.
La meva vida ha estat com un tsunami emocional, que durant molt temps vaig amagar i gestionar en silenci.

Als 22 anys vaig ser mare del meu primer fill i pocs mesos després em vaig separar i vaig emprendre el camí de la maternitat pràcticament sola. Van ser anys durs i de molta soledat. Per protegir-me vaig construir una cuirassa ben forta on el dolor i el patiment no tenien cabuda.

La meva obsessió era que el meu fill no notés la meva tristor i visqués una infantesa alegre i positiva.

Passats uns anys vaig conèixer el meu company de vida. Una persona que m’entén i m’acompanya des del primer dia. Vam ser pares d’una nena que va néixer plena de vitalitat i pura energia.

Si no escoltes el teu cos, el teu cos et cridarà cada vegada més

Tot i que la vida em somreia, hi havia una cosa que no havia canviat: seguia guardant per a mi les emocions i inquietuds sense expressar-les ni demanar ajuda quan ho necessitava.

Així que va arribar un dia en que el meu cos va dir prou. Feia molts anys que tirava del carro en situacions complicades i sotmesa a un estrès emocional constant. El meu cos va començar amb diferents símptomes. No tenia energia per a continuar amb el dia a dia.

Vaig entendre que em demanava un moment de treva i introspecció. A partir d’aquell moment vaig escoltar tant el meu cos com el meu cor i vaig començar a cuidar-me de veritat, buscant una medicina alternativa on els professionals m’acompanyessin físicament i emocionalment.

Respectar el teu cos, practicar el tacte nutritiu i l'escolta activa, les tres claus del meu treball com a terapeuta

En paral·lel vaig decidir fer alguns canvis a la meva vida i tancar l’etapa com a fotògrafa per donar pas a un nou camí en el món de les teràpies naturals, l’Herboristeria, la Fitoteràpia i l’Aromateràpia. Em vaig formar en aquestes disciplines i també en diferents teràpies manuals-corporals, així com a educadora de massatge infantil AEMI.
Aquest va ser el moment en el que vaig aprendre el respecte cap al cos, el tacte nutritiu i l’escolta. Tres claus que considero fonamentals en el meu treball com a terapeuta i en el meu desenvolupament com a mare i parella.

També m’he format com a Doula. Aquesta formació ha sigut un abans i un després. He après de les meves llums i de les meves ombres com a mare. He fet un profund treball per acceptar-les tal i com són, sense jutjar-me ni autocastigar-me.

Tot està com ha d’estar. Tot és com ha de ser. I m’ha donat les eines per poder acompanyar les famílies des d’un punt de vista encara més amorós.

El meu objectiu: Acompanyar-te i escoltar-te amb respecte i empatia

Les situacions que he viscut m’han donat l’experiència i maduresa per empatitzar i sostenir els moments de dolor vivint-los des de l’aprenentatge i no des de la culpa. Les coses no passen perquè sí, sempre hi ha un perquè darrere, per molt rebuscat i dur que sigui.

Trobar aquest perquè i el teu camí és el gran aprenentatge de la vida.
Amb la motxilla plena d’experiències, coneixements i aprenentatges començo a emprendre el meu nou camí per transmetre i conscienciar que com més amor brindem a les persones, més ens tornarà a nosaltres.
Podem arribar a ser una espècie molt fràgil i a la vegada autodestructiva.

Per això, la meva missió és divulgar i expandir els valors emocionals. Afavorint un espai on totes les persones puguin expressar el que senten amb total llibertat i sense por al que diran o pensaran. Per mantenir i millorar el benestar físic i emocional.

"Estem en aquest món per conviure en harmonia. Qui ho sap no lluita entre Sí"